Sürüm geçmişi
Bir menünün daha önce kaydedilmiş bir sürümünü düzenleyiciye yükleyip kaydederek geri getirin.
Pişman olduğunuz bir değişikliği geri alın; örneğin işe yaramayan bir yeniden tasarımdan sonra dünkü düzeni geri getirin. Diğer planlarda sekmede Bu seçenek yalnızca şunlar için kullanılabilir: PRO plan yazar.
Önceki bir sürümü geri yükleyin
-
Sürüm geçmişini açın
Düzenleyicide sol çubuktaki son simge olan Sürüm geçmişi simgesine (1) tıklayın.
(1) Sürüm geçmişi sekmesi, (2) şu anda düzenleyicide olan sürüm -
Sürümü bulun
Geçerli (2) olarak işaretlenen en üst satır, şu anda düzenleyicide olandır; eski sürümler en yeniden eskiye doğru sıralanır. Tam tarih ve saati görmek için bir sürümün yaşının üzerine gelin.
-
Önizleyin
Bir sürümü düzenleyiciye ve canlı önizlemeye yüklemek için ona tıklayın. Kaydedilmemiş değişiklikleriniz varsa uygulama bunlardan vazgeçilip vazgeçilmeyeceğini sorar.
Bir sürüme tıklamak onu düzenleyiciye ve önizlemeye yükler. -
Koruyun veya iptal edin
Korumak için Kaydet’e tıklayın; önceki menünüz önce yeni bir sürüm olarak saklanır, böylece geri dönebilirsiniz. Mevcut menünüze dönmek için Vazgeç’e tıklayın.
-
Yeniden yayınlayın
Menü Aktif ise mağazanızın geri yüklenen sürümü alması için Yayınla’ya tıklayın.
Sürümler nasıl saklanır?
- Her Kaydet işlemi, menünün o kayıttan önceki hâlini yeni bir sürüm olarak saklar (Version 1, Version 2, …). Hiçbir şey değişmediyse kopya oluşturulmaz.
- Her menü en son 25 sürümünü saklar; daha eskiler otomatik olarak kaldırılır.
- Bir sürüm; öğeleri, blokları ve yazı tipleri, renkler, konum ve zamanlama dahil ayarları içerir, ancak menünün adını içermez.
Bu sayfa yardımcı oldu mu?
Geri bildiriminiz için teşekkürler! Neyin eksik olduğunu bize söyleyin
Sorun bildir