İçeriğe geç
Uygulamayı yükle
Türkçe

Silinen bir menüyü veya öğeyi nasıl geri yüklerim?

Yanlışlıkla sildiğiniz bir öğeyi, bloğu veya ayarı ya da bütün bir menüyü kurtarın.

SSS 1 dk okuma

Kısa cevap

Henüz kaydetmediniz mi? Kaydedilmemiş değişikliklerinizden vazgeçin, öğe geri gelir. Zaten kaydettiniz mi? Sürüm geçmişi’nden (Pro Navigation) önceki bir sürümü geri yükleyin. Bütün bir menüyü mü sildiniz? En kısa sürede bize ulaşın.

Bir öğeyi, bloğu veya ayarı geri yükleyin

Sürüm geçmişi, Pro Navigation planında kullanılabilir.

  1. Sürüm geçmişini açın

    Menüyü düzenleyicide açın ve sol kenar çubuğundaki Sürüm geçmişi sekmesine tıklayın.

    (1) Sürüm geçmişi sekmesi, (2) şu anda düzenleyicide olan sürüm
  2. Önceki bir sürümü önizleyin

    Silme işleminden önce kaydedilmiş bir sürüme tıklayın. Sürüm düzenleyiciye ve canlı önizlemeye yüklenir; kaydedilmemiş değişiklikleriniz varsa uygulama önce bunlardan vazgeçilip vazgeçilmeyeceğini sorar.

    Bir sürüme tıklamak onu düzenleyiciye ve önizlemeye yükler.
  3. Sürümü koruyun

    O sürümü korumak için Kaydet’e tıklayın; mevcut menü önce yeni bir sürüm olarak saklanır, böylece hiçbir şey kaybolmaz. Menü Aktif ise Yayınla’ya tıklayın. İptal etmek için Vazgeç’e tıklayın.

Bütün bir menüyü geri yükleyin

En kısa sürede bize ulaşın. Menüyü taslak olarak geri yükleyebiliriz.

Bu sayfa yardımcı oldu mu?

Sorun bildir