Versiohistoria
Palauta valikon aiemmin tallennettu versio lataamalla se editoriin ja tallentamalla se.
Peru muutos, jota kadut – palauta esimerkiksi eilinen asettelu, jos uudistus ei onnistunut. Muissa paketeissa välilehdellä näkyy teksti This option is only available to PRO plan (vaihtoehto on käytettävissä vain PRO-paketissa).
Palauta aiempi versio
-
Avaa Versiohistoria
Napsauta editorissa Versiohistoria-kuvaketta (1), joka on vasemman palkin viimeinen kuvake.
(1) Versiohistoria-välilehti, (2) editorissa tällä hetkellä oleva versio -
Etsi versio
Ylin rivi, jossa on merkintä Nykyinen (2), on se, mikä on nyt editorissa. Vanhemmat versiot tulevat sen jälkeen uusimmasta alkaen. Näet tarkan päivämäärän ja kellonajan viemällä hiiren version iän päälle.
-
Esikatsele sitä
Napsauta versiota, niin se latautuu editoriin ja reaaliaikaiseen esikatseluun. Jos sinulla on tallentamattomia muutoksia, sovellus kysyy, hylätäänkö ne.
Version napsauttaminen lataa sen editoriin ja esikatseluun. -
Säilytä tai peruuta
Säilytä versio napsauttamalla Tallenna – aiempi valikkosi tallennetaan ensin uudeksi versioksi, joten voit palata siihen. Palaa nykyiseen valikkoosi napsauttamalla Hylkää.
-
Julkaise uudelleen
Jos valikko on Aktiivinen, napsauta Julkaise, jotta kauppasi saa palautetun version.
Miten versiot säilytetään
- Jokainen Tallennus tallentaa valikon sellaisena kuin se oli ennen tallennusta uudeksi versioksi (Version 1, Version 2, …). Kaksoiskappaletta ei luoda, jos mikään ei muuttunut.
- Jokainen valikko säilyttää 25 uusinta versiotaan. Vanhemmat poistetaan automaattisesti.
- Versio sisältää kohteet, lohkot ja asetukset, myös fontit, värit, sijainnin ja aikataulun – mutta ei valikon nimeä.
Oliko tästä apua?
Kiitos palautteestasi! Kerro, mitä puuttui
Ilmoita ongelmasta