Siirry sisältöön
Asenna sovellus
Suomi

Miten palautan poistetun valikon tai kohteen?

Palauta vahingossa poistamasi kohde, lohko tai asetus tai koko valikko.

UKK 1 min lukuaika

Lyhyt vastaus

Etkö ole vielä tallentanut? Hylkää tallentamattomat muutokset, niin kohde palaa. Oletko jo tallentanut? Palauta aiempi versio Versiohistoriasta (Pro Navigation). Poistitko koko valikon? Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Palauta kohde, lohko tai asetus

Versiohistoria on käytettävissä paketissa Pro Navigation.

  1. Avaa Versiohistoria

    Avaa valikko editorissa ja klikkaa vasemman sivupalkin Versiohistoria-välilehteä.

    (1) Versiohistoria-välilehti, (2) editorissa parhaillaan oleva versio
  2. Esikatsele aiempaa versiota

    Klikkaa versiota, joka on tallennettu ennen poistoa. Se latautuu editoriin ja reaaliaikaiseen esikatseluun; jos sinulla on tallentamattomia muutoksia, sovellus kysyy ensin, hylätäänkö ne.

    Version klikkaaminen lataa sen editoriin ja esikatseluun.
  3. Säilytä versio

    Säilytä kyseinen versio klikkaamalla Tallenna – nykyinen valikko tallennetaan ensin uudeksi versioksi, joten mitään ei menetetä. Jos valikko on Aktiivinen, klikkaa Julkaise. Jos haluat sen sijaan peruuttaa, klikkaa Hylkää.

Palauta koko valikko

Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Saatamme pystyä palauttamaan sen luonnoksena.

Oliko tästä apua?

Ilmoita ongelmasta