Hvordan gjenoppretter jeg en slettet meny eller et slettet element?
Få tilbake et element, en blokk eller en innstilling du slettet ved et uhell, eller en hel meny.
Kort svar
Ikke lagret ennå? Forkast endringene som ikke er lagret, så kommer elementet tilbake. Allerede lagret? Gjenopprett en tidligere versjon fra Versjonshistorikk (Pro Navigation). Slettet du en hel meny? Kontakt oss så snart som mulig.
Gjenopprett et element, en blokk eller en innstilling
Versjonshistorikk er tilgjengelig i Pro Navigation-planen.
-
Åpne Versjonshistorikk
Åpne menyen i redigeringsverktøyet og klikk på fanen Versjonshistorikk i sidefeltet til venstre.
(1) Fanen Versjonshistorikk, (2) versjonen som er i redigeringsverktøyet nå -
Forhåndsvis en tidligere versjon
Klikk på en versjon som ble lagret før slettingen. Den lastes inn i redigeringsverktøyet og i forhåndsvisningen. Hvis du har endringer som ikke er lagret, spør appen først om du vil forkaste dem.
Når du klikker på en versjon, lastes den inn i redigeringsverktøyet og forhåndsvisningen. -
Behold den
Klikk på Lagre for å beholde den versjonen – den gjeldende menyen lagres først som en ny versjon, så ingenting går tapt. Hvis menyen er Aktiv, klikker du på Publiser. Vil du avbryte i stedet, klikker du på Forkast.
Gjenopprett en hel meny
Kontakt oss så snart som mulig. Vi kan kanskje gjenopprette den som et utkast.
Var dette nyttig?
Takk for tilbakemeldingen! Fortell oss hva som manglet
Rapporter et problem