Hoe herstel ik een verwijderd menu of item?
Haal een item, blok of instelling terug die je per ongeluk hebt verwijderd, of een heel menu.
Kort antwoord
Nog niet opgeslagen? Negeer je niet-opgeslagen wijzigingen en het item komt terug. Al opgeslagen? Herstel een eerdere versie via Versiegeschiedenis (Pro Navigation). Een heel menu verwijderd? Neem zo snel mogelijk contact met ons op.
Een item, blok of instelling herstellen
Versiegeschiedenis is beschikbaar in het abonnement Pro Navigation.
-
Versiegeschiedenis openen
Open het menu in de editor en klik in de linkerzijbalk op het tabblad Versiegeschiedenis.
(1) Tabblad Versiegeschiedenis, (2) de versie die nu in de editor staat -
Een eerdere versie bekijken
Klik op een versie die vóór het verwijderen is opgeslagen. Die wordt geladen in de editor en in het live voorbeeld; heb je niet-opgeslagen wijzigingen, dan vraagt de app eerst of je die wilt negeren.
Klikken op een versie laadt die in de editor en het voorbeeld. -
De versie behouden
Klik op Opslaan om die versie te behouden. Het huidige menu wordt eerst als nieuwe versie bewaard, dus je verliest niets. Is het menu Actief, klik dan op Publiceren. Wil je toch annuleren, klik dan op Negeren.
Een heel menu herstellen
Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Misschien kunnen we het als concept herstellen.
Was dit nuttig?
Bedankt voor je feedback! Vertel ons wat er ontbrak
Probleem melden